Bug 147814

Summary: start_udev script error in udev-0.50-3
Product: [Fedora] Fedora Reporter: sangu <sangu.fedora>
Component: udevAssignee: Harald Hoyer <harald>
Status: CLOSED RAWHIDE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: rawhideCC: alfred, reuben-redhatbugzilla
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2005-02-14 05:41:16 EST Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:

Description sangu 2005-02-11 11:29:54 EST
Description of problem:
$cat /sbin/start_udev
[...]
  for i in /etc/sysconfig/makedev.d/*.nodes; do
[...]

This directory and files(/etc/sysconfig/makedev.d/*.nodes) aren't in
/etc/sysconfig directory.

Version-Release number of selected component (if applicable):
udev-0.50.-3

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. booting
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:

MAKEDEV-3.16-3
Comment 1 Michal Jaegermann 2005-02-13 19:20:41 EST
This error is not limited to i386.

Remaking initrd does not help.  OTOH this seems to be a replacement
for #146292 which appears to be gone.
Comment 2 Alfred Glanzer 2005-02-14 04:55:57 EST
Udev-0.50.3 also breaks ppp, which needs a /dev/ppp device that is no
longer present.

Also devices in /etc/udev/devices are no longer added to /dev !!
Comment 3 Harald Hoyer 2005-02-14 05:41:16 EST
oops, a development version of start_udev slipped in the update. reverted in
udev-0.50.5