Bug 147814 - start_udev script error in udev-0.50-3
start_udev script error in udev-0.50-3
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: udev (Show other bugs)
rawhide
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Harald Hoyer
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-02-11 11:29 EST by sangu
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-02-14 05:41:16 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description sangu 2005-02-11 11:29:54 EST
Description of problem:
$cat /sbin/start_udev
[...]
  for i in /etc/sysconfig/makedev.d/*.nodes; do
[...]

This directory and files(/etc/sysconfig/makedev.d/*.nodes) aren't in
/etc/sysconfig directory.

Version-Release number of selected component (if applicable):
udev-0.50.-3

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. booting
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:

MAKEDEV-3.16-3
Comment 1 Michal Jaegermann 2005-02-13 19:20:41 EST
This error is not limited to i386.

Remaking initrd does not help.  OTOH this seems to be a replacement
for #146292 which appears to be gone.
Comment 2 Alfred Glanzer 2005-02-14 04:55:57 EST
Udev-0.50.3 also breaks ppp, which needs a /dev/ppp device that is no
longer present.

Also devices in /etc/udev/devices are no longer added to /dev !!
Comment 3 Harald Hoyer 2005-02-14 05:41:16 EST
oops, a development version of start_udev slipped in the update. reverted in
udev-0.50.5

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.