Bug 1577211

Summary: Blob unknown error when pushing image to internal registry
Product: OpenShift Container Platform Reporter: Paul Dwyer <pdwyer>
Component: Image RegistryAssignee: Oleg Bulatov <obulatov>
Status: CLOSED NOTABUG QA Contact: Dongbo Yan <dyan>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: unspecified    
Version: 3.4.1CC: aos-bugs, bparees, obulatov, pdwyer
Target Milestone: ---Keywords: Reopened
Target Release: 3.4.z   
Hardware: x86_64   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2018-06-26 15:07:58 UTC Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Paul Dwyer 2018-05-11 13:20:06 UTC
Description of problem:
Customer is reporting an increase in blob unknown messages when uploading images to internal registry

Version-Release number of selected component (if applicable):
OpenShift version 3.1.44
ose-docker-registry image version 3.4.1.44
registry is scaled to 3 using gluster backed PV
sessionAffinity of docker-registry service is set to ClientIP


How reproducible:
intermittent, no discernible pattern
no recent changes
sometimes repushing image will work but can take several attempts


Additional info:
Not seeing much in registry logs, will attach

I have noticed that 2 out of the 3 pods are running on same infrastructure node