Bug 1577211 - Blob unknown error when pushing image to internal registry
Summary: Blob unknown error when pushing image to internal registry
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: OpenShift Container Platform
Classification: Red Hat
Component: Image Registry
Version: 3.4.1
Hardware: x86_64
OS: Linux
unspecified
medium
Target Milestone: ---
: 3.4.z
Assignee: Oleg Bulatov
QA Contact: Dongbo Yan
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2018-05-11 13:20 UTC by Paul Dwyer
Modified: 2018-06-26 15:07 UTC (History)
4 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2018-06-26 15:07:58 UTC
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)

Description Paul Dwyer 2018-05-11 13:20:06 UTC
Description of problem:
Customer is reporting an increase in blob unknown messages when uploading images to internal registry

Version-Release number of selected component (if applicable):
OpenShift version 3.1.44
ose-docker-registry image version 3.4.1.44
registry is scaled to 3 using gluster backed PV
sessionAffinity of docker-registry service is set to ClientIP


How reproducible:
intermittent, no discernible pattern
no recent changes
sometimes repushing image will work but can take several attempts


Additional info:
Not seeing much in registry logs, will attach

I have noticed that 2 out of the 3 pods are running on same infrastructure node


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.