Bug 203534

Summary: Packaging bug in nfs-utils-1.0.8-3
Product: [Fedora] Fedora Reporter: Michael Young <m.a.young>
Component: nfs-utilsAssignee: Steve Dickson <steved>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact: Ben Levenson <benl>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 5   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: 1.0.8-3.fc5 Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2006-08-29 05:27:11 EDT Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:

Description Michael Young 2006-08-22 07:29:47 EDT
The newly released nfs-utils-1.0.8-3.i386.rpm won't install over the original
nfs-utils-1.0.8.rc2-4.FC5.2.i386.rpm package or the previous update
nfs-utils-1.0.8-2.fc5.i386.rpm package because it has EPOCH (none) (ie. not
set). The original nfs-utils-1.0.8.rc2-4.FC5.2.i386.rpm package also had EPOCH
(none) but is more recent than the new package from RPMs point of view as
1.0.8.rc2 > 1.0.8 . Also the nfs-utils-1.0.8-2.fc5.i386.rpm update package had
EPOCH 1, so the EPOCH of the new RPM should also be set to 1 so that it will
"update" both these previous packages.
Comment 1 Steve Dickson 2006-08-23 06:31:12 EDT
This has been fixed in later releases of nfs-utils... please try
to 'yum update nfs-utils'

If for some reason that does not work, do the following
    yum remove nfs-utils
    yum remove nfs-utils-lib
    yum remove libgssapi
which should clean everything up then reinstall nfs-utils
    yum install nfs-utils

which should pull down all the correct versions of 
nfs-utils-lib and libgssapi