Bug 33969

Summary: KDE process manager bugs.
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Ed McKenzie <eem12>
Component: kdeutilsAssignee: Bernhard Rosenkraenzer <bero>
Status: CLOSED RAWHIDE QA Contact: Aaron Brown <abrown>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 7.1   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2001-03-29 16:49:50 EST Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Ed McKenzie 2001-03-29 16:49:46 EST
Sometimes at startup, kpm doesn't show anything in its process list, and 
changed items fill in the table as it refreshes. Also, the CPU usage 
column seems to be broken -- it shows either 99.9% or 0% usage for all 
tasks (as I look at it now, several are showing 99.9%. This is a UP box, 
and I know that at least some of those tasks are completely idle, so that 
should be impossible. :)
Comment 1 Bernhard Rosenkraenzer 2001-05-18 06:22:11 EDT
This is fixed in the current version.
Comment 2 Dave Cordner 2001-05-24 10:14:31 EDT
What is the "current version" and how do I get it?

I just installed RedHat Deluxe Workstation 7.1 out of the box (which was only
just available for a few weeks now on CD) and I experience the 99.99 figure for
any process taking CPU resources.  In my case the innitial screen appears
correct, with a resonable distribution that would add up to ~100, but all
further refreshes show 99.99.
Comment 3 Bernhard Rosenkraenzer 2001-05-24 10:23:54 EDT
The current version is 2.2-0.alpha2.1, as found in rawhide.
ftp://rawhide.redhat.com/

It may take a couple of days until the package appears on ftp.