Bug 436614

Summary: selinux behaves oddly with udev..
Product: [Fedora] Fedora Reporter: Jóhann B. Guðmundsson <johannbg>
Component: udevAssignee: Harald Hoyer <harald>
Status: CLOSED RAWHIDE QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance <extras-qa>
Severity: low Docs Contact:
Priority: low    
Version: rawhide   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2008-03-13 11:34:36 EDT Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:

Description Jóhann B. Guðmundsson 2008-03-08 07:08:55 EST
Description of problem:

When /etc/selinux/config is set to disabled permissive or enforcing
udev hangs at startup, sometimes times..

if I set selinux=0 things run just fine...

Noticed one thing run_program "/sbin/modprobe" FATAL:Bluetooth not found
and udev seems to also hang ( times out with the bluetooth thing and stops
second time or third.. ) refering to ENV something STARTUP at some point 

Sorry going by memory here.. otherwise I could type the exact output..
And slightly going nuts that my arrow buttons dont work in gnome 
with the evdev...

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 1 Jóhann B. Guðmundsson 2008-03-13 11:02:09 EDT
Seems to be FIXED after I updated today ( rawhide report: 20080313 )  :) Great
work.....

Bug can be closed as FIXED...