Bug 458618

Summary: make commands hang after re-installing publican
Product: [Community] Publican Reporter: Murray McAllister <mmcallis>
Component: publicanAssignee: Jeff Fearn <jfearn>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact: Michael Hideo <mhideo>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 2.0CC: mmcallis, publican-list, vdanen
Target Milestone: ---Keywords: Documentation
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2008-08-14 22:30:44 EDT Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
Attachments:
Description Flags
strace make test none

Description Murray McAllister 2008-08-10 21:28:16 EDT
Created attachment 313901 [details]
strace make test

Version-Release number of selected component (if applicable):

publican-doc-0.33-0.el5
publican-0.33-0.el5
publican-fedora-0.12-0.el5
publican-jboss-0.12-0.el5
publican-redhat-0.12-0.el5

Steps to Reproduce:
1. yum remove publican (removes all publican packages)
2. yum install publican\*
3. make test, make html (except make clean)
  
Actual results:

hang:

END: xml-en-US Mon Aug 11 11:22:08 EST 2008
START: test-en-US Mon Aug 11 11:22:08 EST 2008

Does not complete; does not build HTML files.

See attached strace of make test.
Comment 1 Jeff Fearn 2008-08-14 22:30:44 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 458709 ***