Bug 474796

Summary: fedora 10 does not boot on system with megaraid_sas
Product: [Fedora] Fedora Reporter: Winfrid Tschiedel <Winfrid.Tschiedel>
Component: kernelAssignee: Kernel Maintainer List <kernel-maint>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance <extras-qa>
Severity: high Docs Contact:
Priority: low    
Version: 10CC: kernel-maint, quintela
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: x86_64   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2008-12-09 15:01:51 EST Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Attachments:
Description Flags
requested initrd from f10 none

Description Winfrid Tschiedel 2008-12-05 07:25:09 EST
Description of problem:

fedora 10 (x86_64) was installed on FSC Primergy rx300-s3
( Intel system with LSI MegaRaid Controller ).
First boot fails in the very beginning : 
root and resume partition not found


Version-Release number of selected component (if applicable):
default versions and releases ( because installation from 
official fedora 10 dvd.


How reproducible:

always

Steps to Reproduce:
1. Make default installation of fedora 10 x86_64 on rx300-s3 
   using LSI MegaRaid SAS Controller
2. start first boot
3.
  
Actual results:
system does not come up

Expected results:

Normal boot 


Additional info:
I copied from my fedora 9 kernel, initrd, modules to my fedora 10
and my system works now with kernel-2.6.27.5-41.fc9.x86_64
Comment 1 Chuck Ebbert 2008-12-08 20:57:29 EST
Can you attach the initrd file for the broken F10 kernel?
Comment 2 Winfrid Tschiedel 2008-12-09 04:03:26 EST
Created attachment 326279 [details]
requested initrd from f10

-
Comment 3 Dave Jones 2008-12-09 15:01:51 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 470628 ***