Bug 49618

Summary: kickstart: interactive does not work with keyboard layout
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Pekka Savola <pekkas>
Component: anacondaAssignee: Brent Fox <bfox>
Status: CLOSED RAWHIDE QA Contact: Brock Organ <borgan>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 7.3CC: katzj
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2001-07-21 17:28:51 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Pekka Savola 2001-07-21 17:28:47 UTC
beta2 with updates, performing bootnet kickstart install.  

Kickstart file used is in #49617, with the difference that "interactive"
was uncommented,
ie. active.

When using interactive mode, the installer asks for language and keyboard
type
before going onward.

At least keyboard type is not "set by default" corrently; I specified it to
be fi-latin1, but
the default selection was 'us' or the like.  I believe the same happens
with language.

Couldn't test interactive further due to other issues (#49617).

Comment 1 Jeremy Katz 2001-07-22 19:00:13 UTC
Language type is being set to the right default for me with the test ks.cfg I
just threw together.  Your kickstart config had language set to en_US, hence why
it used that.  Keyboard wasn't properly being handled and is now fixed in CVS.