Bug 51322

Summary: pcmcia should be startet before network
Product: [Retired] Red Hat Public Beta Reporter: Bernd Bartmann <bernd.bartmann>
Component: kernel-pcmcia-csAssignee: Arjan van de Ven <arjanv>
Status: CLOSED RAWHIDE QA Contact: Brock Organ <borgan>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: roswellCC: notting, sxpert
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2001-08-09 15:00:28 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Bernd Bartmann 2001-08-09 14:19:50 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows NT 5.0)

Description of problem:
I get no network connection via my pcmcia network card when starting up 
the system because network is startes before the pcmcia card services. 
System is setup to use DHCP.

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Setup system to use pcmcia network card and use dhcp
2. Boot the system and watch the error messages from the network scripts
3. After pcmcia card services are started the network interface is still 
missing
	

Additional info:

Comment 1 Bill Nottingham 2001-08-09 15:00:24 UTC
No, you have no connection because there is a bug in initscripts. It should be
fixed in 6.12-1.

The ordering is irrelevant.

Comment 2 Bill Nottingham 2002-12-24 21:12:23 UTC
*** Bug 80313 has been marked as a duplicate of this bug. ***