Bug 5426

Summary: problem with ssl connections through a load balancing device
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: jgarcia
Component: netscapeAssignee: Bill Nottingham <notting>
Status: CLOSED NOTABUG QA Contact:
Severity: high Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 6.0CC: rvokal
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2000-02-02 03:14:24 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description jgarcia 1999-09-28 22:45:40 UTC
On a web site of ours, we are using a Radware WSD-DS load
balancer with some servers running Stronghold SSL.  I have
the WSD-DS set up to assign a new server per every session
that comes in.

When I try to hit the site using Redhat 6.0 with either lynx
with SSL compiled in or Netscape 4.61, sometimes it hangs
righ there other times it gets the certificate and then
hangs.   If I come in using lynx with SSL compiled in or
Netscape from Solaris 2.6 or SGI's IRIX everything works
fine.  Netscape and IE also work just fine under windows.
This leads me to believe that it is a bug in RedHat linux
6.0.

Joe Garcia

------- Additional Comments From   09/29/99 11:19 -------
This bug does not appear on Redhat 5.2

Joe Garcia

Comment 1 Bill Nottingham 2000-02-02 03:14:59 UTC
Does it persist with netscape-4.7, or if you upgrade to the kernel shipped
with 6.1?

Also, if you strace one of the affected sessions, what is it doing?

Comment 2 Trond Eivind Glomsrxd 2001-04-18 19:37:08 UTC
Closed due to lack of feedback.