Bug 544936

Summary: The guests has no sound at all
Product: [Fedora] Fedora Reporter: Howard Ning <mrlhwliberty>
Component: virt-managerAssignee: Cole Robinson <crobinso>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance <extras-qa>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: low    
Version: 12CC: berrange, crobinso, hbrock, jforbes, virt-maint
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2010-01-06 10:07:50 EST Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Howard Ning 2009-12-06 23:35:17 EST
Description of problem:
I can't get sound working on any virtual soundhw drivers, es1370, ac97. The guests can detect the sound card but the host can't make any sound. I have tested the ubuntu, fedora 12 and windows xp. I suspect this is a problem of pulseaudio and the qemu user.
I have tested that qemu-kvm can have sound normally.


Version-Release number of selected component (if applicable):
0.8.1-1
0.8.0-?
pulseaudio 0.9.21

How reproducible:
Run virtual machine and give it a sound card. Play a sound and the host does not sound at all.

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 1 Cole Robinson 2010-01-06 10:07:50 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 508317 ***