Bug 553138

Summary: qemu-kvm outputs blank black screen
Product: [Fedora] Fedora Reporter: DennyHalim.com <mail2dny>
Component: qemuAssignee: Glauber Costa <gcosta>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance <extras-qa>
Severity: urgent Docs Contact:
Priority: low    
Version: rawhideCC: amit.shah, berrange, dwmw2, ehabkost, gcosta, itamar, jaswinder, jforbes, markmc, quintela, rjones, virt-maint, virt-maint, zkabelac
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: x86_64   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2010-01-08 12:23:24 EST Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:

Description DennyHalim.com 2010-01-07 03:29:04 EST
Description of problem:
qemu-kvm outputs blank black screen

Version-Release number of selected component (if applicable):
latest from rawvirt

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1.update to latest qemu-kvm from rawvirt
2.qemu-kvm show nothing but blank black screen
3.
  
Actual results:
blank screen

Expected results:
runs guest os

Additional info:
my kernel is from rawhide coz f12 kernel causing intermittent disconnect to my network (acer aspire 4540)
Comment 1 Richard W.M. Jones 2010-01-08 12:23:24 EST
I know you got there slightly before me, but my
BZ has more detail: bug 553689

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 553689 ***