Bug 5622

Summary: 6.1 erroniously does not find linux partiions on upgrate
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: j.danielsson
Component: installerAssignee: Jay Turner <jturner>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 6.1CC: srevivo, stuart
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 1999-10-22 18:23:17 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description j.danielsson 1999-10-06 09:07:18 UTC
I have a dual boot system with win98 and 6.0. I booted your
6.1 disk, after selecting upgrade it said no linux
partitions found.  Just to check I then selected install
and fdisk, which found my linux partitions. Also on
rebooting I was able to boot into 6.0.  I tried this
repeatedly.
So your install/upgrade program is broken.

Comment 1 David Lawrence 1999-10-06 20:08:59 UTC
We will need you to post a copy of your current /etc/fstab from your
6.0 installation as well as a copy of what fdisk -l lists.
Thanks

Comment 2 Jay Turner 1999-10-20 19:56:59 UTC
Do you have any Win98 extended partitions on your machine?  These
would appear in fdisk as type "f"  . . . there are known problems with
these partitions and a fix is being distributed the week of October
18th.

Comment 3 Jay Turner 1999-10-22 18:23:59 UTC
*** This bug has been marked as a duplicate of 5511 ***