Bug 5649

Summary: Eterm RPM missing symlinks
Product: [Retired] Red Hat Powertools Reporter: bfunderburg
Component: EtermAssignee: Tim Powers <timp>
Status: CLOSED ERRATA QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 6.1CC: gkarabin
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 1999-11-22 14:00:17 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description bfunderburg 1999-10-06 18:07:50 UTC
after running rpm -Fvh to upgrade Eterm-0.8.9 to the version
shipped in PowerTools 6.1 (dowloaded from ftp.cdrom.com
mirror) Eterm failed to start.
Symlinking from libEterm.so.0 -> libEterm.so.0.8.9 and
libmej.so.0 -> libmej.so.0 corrected the problem

You also need to include a symlink from pixmaps.list ->
../../pixmaps/pixmaps.list in each of the theme directories
(Eterm, chooser, emacs, etc) located in
/usr/share/Eterm/themes to get Eterm to correctly load the
background images at startup.
There's also another error occurring at startup that I've
never seen before 'can't parse tty name "pts/1"' don't know
anything about this though.

Comment 1 Tim Powers 1999-11-22 14:00:59 UTC
This will be fixed in  a future errata. We will also fix the problem with UTMP
and Eterm in the errata update. The errata for this should be out in a week.