Bug 5649 - Eterm RPM missing symlinks
Eterm RPM missing symlinks
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Powertools
Classification: Retired
Component: Eterm (Show other bugs)
6.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Tim Powers
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-10-06 14:07 EDT by bfunderburg
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-11-22 09:00:17 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description bfunderburg 1999-10-06 14:07:50 EDT
after running rpm -Fvh to upgrade Eterm-0.8.9 to the version
shipped in PowerTools 6.1 (dowloaded from ftp.cdrom.com
mirror) Eterm failed to start.
Symlinking from libEterm.so.0 -> libEterm.so.0.8.9 and
libmej.so.0 -> libmej.so.0 corrected the problem

You also need to include a symlink from pixmaps.list ->
../../pixmaps/pixmaps.list in each of the theme directories
(Eterm, chooser, emacs, etc) located in
/usr/share/Eterm/themes to get Eterm to correctly load the
background images at startup.
There's also another error occurring at startup that I've
never seen before 'can't parse tty name "pts/1"' don't know
anything about this though.
Comment 1 Tim Powers 1999-11-22 09:00:59 EST
This will be fixed in  a future errata. We will also fix the problem with UTMP
and Eterm in the errata update. The errata for this should be out in a week.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.