Bug 57273

Summary: arp incomplete for ISP machines, cannot ping ISP machines
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Meder Bakirov <bakirov>
Component: distributionAssignee: Preston Brown <pbrown>
Status: CLOSED NOTABUG QA Contact: Brock Organ <borgan>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 7.2   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i686   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2001-12-08 07:07:41 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Meder Bakirov 2001-12-08 07:07:37 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)

Description of problem:
Hi there!

I have RH 7.2 on my box.
I have a small LAN with 14 pcs in it. And a NAT connection to ISP.
Internet is working properly. 
But I cannot ping and browse ISPs machines, except the one, we are 
connected to. I have reported our ISP, but they have no firewall tool 
cast us (other clients work fine with no problems)
When I do arp
I see some <incomplete> messages to the ISP machines. What it could be, 
driver issue?

I have two NICs:

1) IntelPro 100 (eth0 - to Internet)
2) Realtek 8139 (eth1 - to LAN)

Thanks in advance.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Running arp
2.pinging ISP machines
	

Actual Results:  arp icomplete for ISP machines, while running arp.
Destination host unreacheable when pinging ISP machines.

Additional info:

Comment 1 Preston Brown 2001-12-10 18:30:01 UTC
you probably have firewall rules on your linux box.  Definitely not a bug, 
misconfiguration is the cause.