Bug 578691

Summary: SVG images don't work when embedded in a document.
Product: [Community] Publican Reporter: Christopher Curran <ccurran>
Component: publicanAssignee: Michael Hideo <mhideo>
Status: CLOSED NOTABUG QA Contact: desktop-bugs <desktop-bugs>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: low    
Version: 2.0CC: jfearn, mmcallis, publican-list
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2010-04-01 00:53:26 EDT Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
Description Flags
the error output
SVG image none

Description Christopher Curran 2010-04-01 00:39:56 EDT
Description of problem:
SVGs are breaking PDF builds.

Version-Release number of selected component (if applicable):
1.6.1, RHEL and Fedora.

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. Use the attached image anywhere.
2. PDF breaks

Actual results:
Publican completes with errors but does not create a PDF

Expected results:
Publican can build with SVG

Additional info:
Comment 1 Christopher Curran 2010-04-01 00:41:22 EDT
Created attachment 403869 [details]
the error output
Comment 2 Christopher Curran 2010-04-01 00:41:53 EDT
Created attachment 403871 [details]
SVG image
Comment 3 Jeff Fearn 2010-04-01 00:53:26 EDT
You are asking Batik to handle SVG components it apparently can't handle, you will need to open an RFE upstream.