Bug 578691 - SVG images don't work when embedded in a document.
SVG images don't work when embedded in a document.
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Publican
Classification: Community
Component: publican (Show other bugs)
2.0
All Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael Hideo
desktop-bugs@redhat.com
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2010-04-01 00:39 EDT by Christopher Curran
Modified: 2010-11-23 22:59 EST (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2010-04-01 00:53:26 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)
the error output (75.11 KB, text/plain)
2010-04-01 00:41 EDT, Christopher Curran
no flags Details
SVG image (375.11 KB, image/svg+xml)
2010-04-01 00:41 EDT, Christopher Curran
no flags Details

  None (edit)
Description Christopher Curran 2010-04-01 00:39:56 EDT
Description of problem:
SVGs are breaking PDF builds.

Version-Release number of selected component (if applicable):
1.6.1, RHEL and Fedora.

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. Use the attached image anywhere.
2. PDF breaks

  
Actual results:
Publican completes with errors but does not create a PDF


Expected results:
Publican can build with SVG

Additional info:
Comment 1 Christopher Curran 2010-04-01 00:41:22 EDT
Created attachment 403869 [details]
the error output
Comment 2 Christopher Curran 2010-04-01 00:41:53 EDT
Created attachment 403871 [details]
SVG image
Comment 3 Jeff Fearn 2010-04-01 00:53:26 EDT
You are asking Batik to handle SVG components it apparently can't handle, you will need to open an RFE upstream.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.