Bug 656531

Summary: Web Site menu doesn't function properly on Internet Explorer
Product: [Community] Publican Reporter: Jeff Fearn <jfearn>
Component: publicanAssignee: Jeff Fearn <jfearn>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance <extras-qa>
Severity: high Docs Contact:
Priority: low    
Version: 2.3CC: jfearn, mmcallis, publican-list, r.landmann
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard:
Fixed In Version: 2.4 Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2010-12-07 22:49:19 EST Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Jeff Fearn 2010-11-23 17:51:56 EST
Description of problem:
There are some java script issues in IE8 that prevent the menu from functioning.

Also there are some layout issues when hiding the menu and when viewing the Statistics page.

Version-Release number of selected component (if applicable):
2.3

How reproducible:
Always.

Steps to Reproduce:
1. Visit a Publican website in IE8
2. Click the menu
3. BOOM!
  
Actual results:
Javascript errors

Expected results:
Menu functions

Additional info:
Comment 1 Jeff Fearn 2010-11-23 18:35:16 EST
Added some logic checks and tweaked css.

Fixed in build: 2.3-0%{?dist}.t51
Comment 2 Jeff Fearn 2010-12-07 22:49:19 EST
Publican 2.4 has shipped with a fix for this issue.