Bug 656531 - Web Site menu doesn't function properly on Internet Explorer
Web Site menu doesn't function properly on Internet Explorer
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Publican
Classification: Community
Component: publican (Show other bugs)
2.3
Unspecified Unspecified
low Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Jeff Fearn
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2010-11-23 17:51 EST by Jeff Fearn
Modified: 2010-12-07 22:49 EST (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version: 2.4
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2010-12-07 22:49:19 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jeff Fearn 2010-11-23 17:51:56 EST
Description of problem:
There are some java script issues in IE8 that prevent the menu from functioning.

Also there are some layout issues when hiding the menu and when viewing the Statistics page.

Version-Release number of selected component (if applicable):
2.3

How reproducible:
Always.

Steps to Reproduce:
1. Visit a Publican website in IE8
2. Click the menu
3. BOOM!
  
Actual results:
Javascript errors

Expected results:
Menu functions

Additional info:
Comment 1 Jeff Fearn 2010-11-23 18:35:16 EST
Added some logic checks and tweaked css.

Fixed in build: 2.3-0%{?dist}.t51
Comment 2 Jeff Fearn 2010-12-07 22:49:19 EST
Publican 2.4 has shipped with a fix for this issue.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.