Bug 709076

Summary: virt-manager will not load ISO even with default settings
Product: [Fedora] Fedora Reporter: pleabargain <dennisgdaniels>
Component: virt-managerAssignee: Cole Robinson <crobinso>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance <extras-qa>
Severity: unspecified Docs Contact:
Priority: unspecified    
Version: 15CC: berrange, crobinso, hbrock, jforbes, virt-maint
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2011-07-11 12:58:48 EDT Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description pleabargain 2011-05-30 10:31:15 EDT
Description of problem:

virtual manager will not load ISO using virt manager default settings (or any settings)

Version-Release number of selected component (if applicable):
latest stable

How reproducible:
every time

Steps to Reproduce:
Please see video, who wants to type and you'll see exactly what I did.
  
Actual results:

fail
Expected results:
work

Additional info:
http://www.youtube.com/watch?v=6JHlzbwo3xU
Comment 1 Cole Robinson 2011-07-11 12:58:48 EDT
This is a systemd issue. You can work around it by shutting down virt-manager, restarting libvirtd (as root, 'service libvirtd restart') and restarting virt-manager.

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 678555 ***