Bug 710197

Summary: nfs automounts fail with module-init-tools-3.13-3.fc15
Product: [Fedora] Fedora Reporter: Michael Young <m.a.young>
Component: module-init-toolsAssignee: Jon Masters <jonathan>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance <extras-qa>
Severity: unspecified Docs Contact:
Priority: unspecified    
Version: 15CC: edgar.hoch, jonathan
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2011-07-14 18:09:18 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Michael Young 2011-06-02 16:11:02 UTC
I am seeing strange behaviour with nfs automounting with module-init-tools-3.13-3.fc15. I can mount an nfs file system directly, and install the module directly, but if autofs triggers the module load I seem to get in a locked situation where two or more mount commands stick while running the command /sbin/modprobe -q -- nfs
and they don't finish, nor does the nfs module get loaded.
I didn't see this problem with module-init-tools-3.12-5.fc15.

Comment 1 Michael Young 2011-06-03 09:52:04 UTC
I am getting the same module lock-up with module-init-tools-3.16-1.fc15.x86_64 where I am also seeing
/sbin/modprobe -q -- bridge
hanging so it isn't just nfs

Comment 2 Chuck Ebbert 2011-07-14 18:09:18 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 714023 ***