Bug 751611

Summary: Preupgrade F15->F16 does not detect LVM partitions
Product: [Fedora] Fedora Reporter: Izhar Firdaus <kagesenshi.87>
Component: preupgradeAssignee: Richard Hughes <hughsient>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance <extras-qa>
Severity: unspecified Docs Contact:
Priority: unspecified    
Version: 15CC: hughsient
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2011-11-06 22:12:01 EST Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Izhar Firdaus 2011-11-06 05:23:39 EST
Description of problem:

Ran preupgrade today to upgrade from F15-F16 .. however, preupgrade fails to detect my root partition in LVM

Checking in the shell on ctrl+alt+f2, it looks like my LVM volume group was not activated. 

Version-Release number of selected component (if applicable):
preupgrade-1.1.10-1.fc15.noarch

How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. Run preupgrade in Fedora 15 where / is in LVM
2. Reboot
3. 
  
Actual results:
Preupgrade fails with error that it could not detect root partition of previous installation

Expected results:
Preupgrade runs and upgrade the system

Additional info:
Comment 1 Izhar Firdaus 2011-11-06 22:12:01 EST
i think its a dupe of 748119 .. I have separate /var

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 748119 ***