Bug 77830

Summary: File-roller does not add directories
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: udippel
Component: file-rollerAssignee: Alexander Larsson <alexl>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 8.0Keywords: MoveUpstream
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:50:09 EST Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
Bug Depends On:    
Bug Blocks: 79600    

Description udippel 2002-11-14 01:41:30 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 Galeon/1.2.6 (X11; Linux i686; U;) Gecko/20020830

Description of problem:
Created a new archive (.zip), wanted to "add" a directory and followed the Manual:
"To add a whole folder to the archive, make sure that Selection field is blank
(you may have to erase * from it) and click (not double-click!) on the folder
name." 
Which I did. With a red "Error" result: "nothing to do"

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Create new archive
2. navigate to folder to add
3. erase '*' in Selection, click on folder
	

Actual Results:  Error: nothing to do

Expected Results:  Adding the folder (and contents)

Additional info:
Comment 1 Havoc Pennington 2002-12-16 13:21:52 EST
Changing to MoveUpstream keyword instead of GnomeUpstream tracking bug.
sorry about the spam.
Comment 2 Alexander Larsson 2003-01-16 07:29:42 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of 77971 ***
Comment 3 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:50:09 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.