Bug 77971 - File Roller does not include directories
File Roller does not include directories
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: file-roller (Show other bugs)
8.0
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Alexander Larsson
: MoveUpstream, Triaged
: 77830 (view as bug list)
Depends On:
Blocks: GnomeUpstream
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-11-15 19:38 EST by Florin Andrei
Modified: 2007-04-18 12:48 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-08-12 08:38:39 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Florin Andrei 2002-11-15 19:38:03 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 Galeon/1.2.6 (X11; Linux i686; U;) Gecko/20020830

Description of problem:
I cannot add entire directories to a new archive. Seems like File Roller can add
only files.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Create a new archive
2.Click Add
3.Select a directory
4.Click OK
	

Actual Results:  All files at the same level with the selected directory are added.

Expected Results:  Only the selected directory should be added.

Additional info:
Comment 1 Florin Andrei 2002-11-15 19:39:54 EST
After the bug is fixed, when the user selects a directory, File Roller should
preserve the structure: i mean, it should add to the archive the files contained
in the directory together with the directory itself.
Comment 2 Havoc Pennington 2002-12-16 13:21:42 EST
Changing to MoveUpstream keyword instead of GnomeUpstream tracking bug.
sorry about the spam.
Comment 3 Alexander Larsson 2003-01-16 07:29:46 EST
*** Bug 77830 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 4 Alexander Larsson 2003-01-16 08:17:47 EST
I filed a bug about this upstream:
http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=103671
Comment 5 Alexander Larsson 2003-08-12 08:38:39 EDT
Closed upstream and we have imported the latest version. closing.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.