Bug 797720

Summary: No search entry for "module=SOME_KERNEL_MODULE" in beaker web UI
Product: [Community] Beaker Reporter: Qian Hong <qhong>
Component: web UIAssignee: Raymond Mancy <rmancy>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 0.8CC: bpeck, dcallagh, ebaak, mcsontos, rmancy, stl
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2012-02-27 17:38:58 EST Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:

Description Qian Hong 2012-02-27 01:21:42 EST
Description of problem:

In beaker web UI, we can search machines matched by given key/value pairs.
However, there is no "module" key in the default key list.
Manually edit the url works, such as:


https://beaker.engineering.redhat.com/?systemsearch-0.table=Key%2FValue&systemsearch-0.keyvalue=module&systemsearch-0.operation=contains&systemsearch-0.value=cxgb3&Search=Search&systemsearch_column_System%2FArch=System%2FArch&systemsearch_column_System%2FModel=System%2FModel&systemsearch_column_System%2FName=System%2FName&systemsearch_column_System%2FStatus=System%2FStatus&systemsearch_column_System%2FType=System%2FType&systemsearch_column_System%2FUser=System%2FUser&systemsearch_column_System%2FVendor=System%2FVendor#

/* 
systemsearch-0.table
systemsearch-0.keyvalue=module
systemsearch-0.operation=contains
systemsearch-0.value=cxgb3
*/

The below XML code works as well:
<key_value key="MODULE" op="contains" value="cxgb3" />

It is strange to me that the "module" key is not included in the default key/value list in Beaker web UI.

Could this be fixed?

Thanks a lot!


Version-Release number of selected component (if applicable):
0.8.0

How reproducible:
100%
Comment 1 Dan Callaghan 2012-02-27 17:38:58 EST
Searches on "MODULE" were intentionally disabled in the web UI some time ago, to prevent users triggering this unresolved bug which kills our MySQL database:

https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=590723

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 590723 ***