This service will be undergoing maintenance at 00:00 UTC, 2016-08-01. It is expected to last about 1 hours

Bug 798965

Summary: libreoffice-core-3.4.5.2-5.fc16 segfault when opening .doc or .xls
Product: [Fedora] Fedora Reporter: Peter Mihaly Avramucz <muczyjoe>
Component: libreofficeAssignee: Caolan McNamara <caolanm>
Status: CLOSED NOTABUG QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance <extras-qa>
Severity: high Docs Contact:
Priority: unspecified    
Version: 16CC: caolanm, dtardon, erack, ltinkl, mstahl, sbergman
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i686   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2012-03-01 09:10:36 EST Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Attachments:
Description Flags
coredump from abrt none

Description Peter Mihaly Avramucz 2012-03-01 06:45:07 EST
Description of problem:
LibreOffice crashed when opening a .doc or .xls file: splash screen loads, windows loads, but (I think) import fails. Opening the same files from a running LO also makes it crash.

Version-Release number of selected component (if applicable):
3.4.5.2-5 crashed, but 3.4.5.2-1 not so I suspect there must be some modification that produces this issue.

Attaching coredump.
Comment 1 Peter Mihaly Avramucz 2012-03-01 06:49:24 EST
Created attachment 566826 [details]
coredump from abrt
Comment 2 Caolan McNamara 2012-03-01 08:19:23 EST
#0  0x02bf2cc0 in __do_global_ctors_aux ()
   from /usr/lib/libreoffice/basis3.4/program/libfrmli.so
#1  0x02b0dc01 in _init ()
   from /usr/lib/libreoffice/basis3.4/program/libfrmli.so
#2  0x02e2d000 in ?? ()
   from /usr/lib/libreoffice/basis3.4/program/libdbtoolsli.so


looks to me that there is something busted with your install actually, e.g. broken library. I suggest http://docs.fedoraproject.org/en-US/Fedora_Draft_Documentation/0.1/html/RPM_Guide/ch04s04.html e.g. as root what's the output of 

rpm -V libreoffice-core 

?
Comment 3 Peter Mihaly Avramucz 2012-03-01 09:10:36 EST
Actually reinstalling LibreOffice solved the problem (so yes my installation was scattered up somehow...).
I will close it as notabug.