Bug 800413

Summary: Inventory summary portlet: vertical alignment issues
Product: [Other] RHQ Project Reporter: Heiko W. Rupp <hrupp>
Component: Core UIAssignee: Jay Shaughnessy <jshaughn>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact: Mike Foley <mfoley>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 4.3CC: hrupp, jsanda, jshaughn, mfoley
Target Milestone: ---   
Target Release: RHQ 4.4.0   
Hardware: All   
OS: All   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2013-09-01 06:16:19 EDT Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Bug Depends On:    
Bug Blocks: 735475    
Attachments:
Description Flags
Screenshot
none
Screenshot from Resource measurements portlet none

Description Heiko W. Rupp 2012-03-06 08:06:37 EST
Created attachment 567943 [details]
Screenshot

In the inventory summary portlet, the vertical alignment for the counts are different than for the describing text.

Browser: Safari and Firefox both on Mac

See attached screenshot
Comment 1 Heiko W. Rupp 2012-03-06 08:17:16 EST
Created attachment 567944 [details]
Screenshot from Resource measurements portlet

The resource measurement portlet shows this as well
Comment 2 Mike Foley 2012-03-12 11:42:42 EDT
per BZ traige (crouch, foley, loleary), medium priority, not targetted for JON 3.1
Comment 3 Jay Shaughnessy 2012-03-21 14:39:27 EDT
This has to do with the fact that some values are basic TextItems and
some are LinkItems.  The LinkItems seem to have a different height and also
a different alignment.  The forums discuss a few issues around this.
Comment 4 Jay Shaughnessy 2012-03-21 15:01:49 EDT
Master commit e5e285f0cc609d7ac1224132069a3ff59244a821

There are some issues it seems mixing LinkItems and StaticTextItems
in a column.  The LinkItems align differently. They also have a
separate vertical alignment problem wrt their titles.  The SmartGWT
forums indicate that others have had some issues.  I couldn't get the
LEFT align to work, so I went with Center and things are ok. Also, I
didn't really seen issue with the ResourceMetricsPortlet, even after
looking at the screenshot. Still, I also applied the CENTER alignment and
fixed the vertical align issue.
Comment 5 John Sanda 2012-05-09 09:17:24 EDT
*** Bug 782453 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 6 Heiko W. Rupp 2013-09-01 06:16:19 EDT
Bulk closing of items that are on_qa and in old RHQ releases, which are out for a long time and where the issue has not been re-opened since.