Bug 80803

Summary: epic-1.0.1-10.src.rpm fails to build on phoebe
Product: [Retired] Red Hat Public Beta Reporter: Glen A. Foster <glen.foster>
Component: epicAssignee: Jeremy Katz <katzj>
Status: CLOSED NOTABUG QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: phoebe   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2003-01-01 06:25:14 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Glen A. Foster 2002-12-31 16:22:24 UTC
Description of Problem: SSIA.  Performing a re-build of epic from the SRPM fails
on an everything install of "phoebe".

Version-Release number of selected component (if applicable):
# ls -l epic-1.0.1-10.src.rpm
-rw-r--r--    1 root     root       814831 Dec 17 12:58 epic-1.0.1-10.src.rpm
# md5sum epic-1.0.1-10.src.rpm
86e101bbe6d50ed9158c79a9438f6344  epic-1.0.1-10.src.rpm

How Reproducible: always (100%)

Steps to Reproduce:
1. Phoebe "everything" install
2. rpm -Uvh {distdir}/SRPMS/epic-1.0.1-10.src.rpm
3. rpmbuild -ba /usr/src/redhat/SPECS/epic.spec

Actual Results:
error: Package already exists: %package debuginfo

Expected Results:
Successful build

Comment 1 Bill Nottingham 2003-01-01 06:25:14 UTC
Problem with your RPM configuration, not an epic bug.

Comment 2 Bill Nottingham 2003-01-01 06:26:17 UTC
Woops. Fixed in -11.