Bug 83237

Summary: evolution sometimes starts galeon instead of selected browser
Product: [Retired] Red Hat Public Beta Reporter: Daniel Resare <noa-bugzilla-redhat>
Component: evolutionAssignee: Jeremy Katz <katzj>
Status: CLOSED RAWHIDE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: phoebe   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2003-01-31 20:10:15 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Daniel Resare 2003-01-31 18:33:58 UTC
Description of problem:

After I tried to have galeon as my default browser, set in Preferred
Appications, evoution now uses galeon for all web links in emails, even after i
switched back to mozilla as preferred browser.

Version-Release number of selected component (if applicable):
evolution-1.2.1-4

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. create a new account and log into it
2. start up evolution (selecting no incoming email is ok)
3. start writing an email with an url in it, close it and select "save"
4. open up the email in drafts(?)
5. Select galeon as Default Web Browser in gnome-default-applications-properties
6. Click the web-browser icon on the panel and go through the galeon first time 
   guide
8. Switch back default web browser to mozilla
9. click the link in your email

Actual results:
the web address is opened in galeon

Expected results:
the address opened in mozilla

Additional info:

Comment 1 Jeremy Katz 2003-01-31 20:10:15 UTC
gnome-libs has changed in rawhide to hardcode the use of htmlview in rawhide,
which should fix this.