Bug 83801

Summary: install fails when I get to install package screen
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Ruth Anidjar <ruth.anidjar>
Component: anacondaAssignee: Michael Fulbright <msf>
Status: CLOSED NOTABUG QA Contact: Mike McLean <mikem>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: high    
Version: 8.0CC: michael
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2003-04-22 16:30:32 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Ruth Anidjar 2003-02-09 00:41:08 UTC
Description of problem:


Version-Release number of selected component (if applicable):8.0


How reproducible:run installation


Steps to Reproduce:
1.put in CD-ROM
2.use disk druid to partion disk
3.
    
Actual results:when I am about to install packages, the installation stops and 
gives me a bug report


Expected results:


Additional info:

Comment 1 Michael Lee Yohe 2003-02-10 15:42:53 UTC
How about you provide this bug with your bug report?  It would help in
diagnosing your particular problem.

Comment 2 Jeremy Katz 2003-02-10 18:09:39 UTC
Could you attach the traceback you received?

Comment 3 Michael Fulbright 2003-04-22 16:30:32 UTC
Closing due to inactivity. If you have new information to add please reopen the
issue report.