Bug 840677

Summary: regression: Broadcom NetXtreme II 5709c ethernet vlan support broken with 6.3 kernel
Product: Red Hat Enterprise Linux 6 Reporter: Dennis Jacobfeuerborn <dennisml>
Component: kernelAssignee: Red Hat Kernel Manager <kernel-mgr>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact: Red Hat Kernel QE team <kernel-qe>
Severity: high Docs Contact:
Priority: unspecified    
Version: 6.3Keywords: Regression
Target Milestone: rc   
Target Release: ---   
Hardware: x86_64   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2012-07-17 15:14:56 EDT Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Dennis Jacobfeuerborn 2012-07-16 17:47:17 EDT
I just did an update of two Dell r610 System to CentOS 6.3 and after that tagged vlan interfaces stopped working properly.
Pinging another machine I see the arp request leaving the system and arriving on the peer and there I see the arp response leaving and an entry appears in the dynamic address table on the switch but then I cannot see the response arriving on the host. After debugging this for a while I simply rebootet the system with the 2.6.32-220 kernel from 6.2 and that made things work again.
Comment 1 Dennis Jacobfeuerborn 2012-07-16 17:56:54 EDT
Just found another bug report that already addresses this issue so I'm marking this as a duplicate.
Comment 2 Dennis Jacobfeuerborn 2012-07-16 18:00:39 EDT
Hm, apparently marking this bug as a duplicate doesn't work so if an admin sees this it can be marked as a duplicate of this bug:
https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=834764
Comment 5 Prarit Bhargava 2012-07-17 15:14:56 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 834764 ***