Bug 84774

Summary: spamassassin init script hangs, spawns defunct spamd
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Graydon Saunders <oak>
Component: spamassassinAssignee: Chip Turner <cturner>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact:
Severity: high Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 9   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2006-02-21 18:51:55 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Graydon Saunders 2003-02-21 08:28:03 UTC
Description of problem: 
just-completed clean phoebe install. 
spamassassin won't start; spamd process goes defunct 
 
Version-Release number of selected component (if applicable): 
spamassassin-2.44-7.8.x 
 
How reproducible: 
always 
 
Steps to Reproduce: 
1. /etc/init.d/spamassassin start 
2. 
3. 
     
Actual results: 
script hangs until killed; defunct spamd process 
 
Expected results: 
spamd start 
 
Additional info: 
spamassassin-2.44-8.8.x appears to work correctly. 
 
I only tried this three times, since I was more interested in getting mail 
working than in figuring out what was going on.

Comment 1 Chip Turner 2003-02-21 14:16:11 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 84445 ***

Comment 2 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 18:51:55 UTC
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.