Bug 84774 - spamassassin init script hangs, spawns defunct spamd
Summary: spamassassin init script hangs, spawns defunct spamd
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 84445
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: spamassassin   
(Show other bugs)
Version: 9
Hardware: All
OS: Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Chip Turner
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-02-21 08:28 UTC by Graydon Saunders
Modified: 2008-05-01 15:38 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 18:51:55 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Graydon Saunders 2003-02-21 08:28:03 UTC
Description of problem: 
just-completed clean phoebe install. 
spamassassin won't start; spamd process goes defunct 
 
Version-Release number of selected component (if applicable): 
spamassassin-2.44-7.8.x 
 
How reproducible: 
always 
 
Steps to Reproduce: 
1. /etc/init.d/spamassassin start 
2. 
3. 
     
Actual results: 
script hangs until killed; defunct spamd process 
 
Expected results: 
spamd start 
 
Additional info: 
spamassassin-2.44-8.8.x appears to work correctly. 
 
I only tried this three times, since I was more interested in getting mail 
working than in figuring out what was going on.

Comment 1 Chip Turner 2003-02-21 14:16:11 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 84445 ***

Comment 2 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 18:51:55 UTC
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.