Bug 89178

Summary: Mixer doesn't remember volume settings
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Benjamin Sommerfeld <benlebt>
Component: aumixAssignee: Mike A. Harris <mharris>
Status: CLOSED WORKSFORME QA Contact: Brock Organ <borgan>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 9   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2003-04-28 09:34:51 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Benjamin Sommerfeld 2003-04-19 09:52:51 UTC
Description of problem:
Whenever the system is rebooted you have to set your volume settings again cause
the system doesn't remember your previous volume settings

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
open the mixer, set the volume, reboot

Steps to Reproduce:
1.set your volume
2.reboot the system
3.play a sound and be shocked
    
Actual results:
the volume isn't set as before the reboot

Expected results:
volume should be set as before the reboot

Additional info:

Comment 1 Mike A. Harris 2003-04-19 13:42:54 UTC
How exactly are you performing the "reboot"?  Are you just hitting the reset
switch while the system is running?

Comment 2 Mike A. Harris 2003-04-28 09:34:51 UTC
I presume due to lack of feedback to my above request that you've got it
working now.

Works for me just fine on 3 different Red Hat Linux 9 systems.  aumix
hasn't changed in many releases of the OS, so if it isn't working for you,
then it is most likely either a hardware issue or a sound card driver issue.

Closing bug WORKSFORME