Bug 91653

Summary: autologin timeout overlaid with computer name welcome
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: dfowensby <dfowensby>
Component: gdmAssignee: Ray Strode [halfline] <rstrode>
Status: CLOSED WONTFIX QA Contact: Mike McLean <mikem>
Severity: low Docs Contact:
Priority: low    
Version: 9CC: garrett
Target Milestone: ---Keywords: GraphicArt, Triaged
Target Release: ---   
Hardware: i686   
OS: Linux   
URL: host.domain
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2005-05-31 15:37:40 EDT Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
Bug Depends On:    
Bug Blocks: 100644    

Description dfowensby 2003-05-26 16:05:29 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.0.1) Gecko/20020823
Netscape/7.0

Description of problem:
when using gdm autologin of selected user, login screen overlays "welcome to
gigo.gov" upon the "User imamoron will login in 5 seconds".
(8.0 upgraded to 9.0)

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.turn computer on.
2.
3.    

Actual Results:  it did it every time.

Expected Results:  welcome text should position above autologin text, or
autologin text below it, and manual login box shoved down a tad.

Additional info:

duplicate your sequence from 8.0 and compare to deps / grep code sequence for
"new" login page. probably a single-letter text misspell somewhere.
Comment 1 Havoc Pennington 2003-07-30 17:11:12 EDT
Presumably a theme bug
Comment 2 Ray Strode [halfline] 2005-05-12 11:52:23 EDT
Hi,
I'm going through bugs assigned to me and attempting to clean some of the older,
fixed ones up.

This bug hasn't changed in over a year old now.  Are you still seeing the problem? 

(This a batch message is being sent to all my bugs that haven't changed in a year)
Comment 3 Ray Strode [halfline] 2005-05-31 15:37:40 EDT
Hi,

This bug has been in the NEEDINFO state for at least a couple of weeks now.  I'm
going to close the bug, but if you can provide the required information feel
free to open a new report.

Thanks.

(This is a mass message being sent to a bunch of bug reports)