Bug 1004208 - When loging to dashbuilder with invalid credentials, not error message given to user
When loging to dashbuilder with invalid credentials, not error message given ...
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: JBoss BPMS Platform 6
Classification: JBoss
Component: BAM (Show other bugs)
6.0.0
Unspecified Unspecified
urgent Severity medium
: ER4
: 6.0.0
Assigned To: Roger Martínez
Jan Hrcek
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-09-04 04:11 EDT by Jan Hrcek
Modified: 2014-08-06 16:12 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Cause: The redirect for the incorrect login was incorrect. Consequence: The login jsp file did not capture the query string parameter correctly. Fix: Fixed redirect url to login.jsp Result: Invalid credentials message is displayed on failed login.
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2014-08-06 16:12:54 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jan Hrcek 2013-09-04 04:11:49 EDT
Description of problem:
When logging into dashbuilder There is no error message when user enters invalid login credentials

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
BPMS 6.0.0. ER2 deployed on EAP 6.1.0

Steps to Reproduce:
1. go to http://localhost:8080/dashbuilder
2. try to login with invalid credentials


Actual results:
User is redirected to http://localhost:8080/dashbuilder/?message=login.invalid_credentials, but there is no error message - the page looks exactly the same as the original login page.

Expected results:
Appropriate error message should be displayed on the login page after user presses Log In with invalid credentials.
Comment 1 Roger Martínez 2013-09-05 11:03:46 EDT
Fixed incorrect login redirect.
Comment 3 Pedro Zapata 2013-09-06 05:27:49 EDT
I tried product ER2 build and the error is displayed, however in bad screen location (top left) and bad formatting. I guess it requires a bit of UI tweaking.
Comment 7 Pedro Zapata 2013-10-08 11:57:58 EDT
In ER4 build, given this is overritten by the branding branch, it's not being applied and needs to be added.
Comment 9 Jan Hrcek 2013-10-15 06:44:23 EDT
Ok, verified with BPMS 6.0.0 ER4

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.