Bug 100781 - Missing files in kcontrol when configuring MIDI devices
Missing files in kcontrol when configuring MIDI devices
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kdebase (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Ngo Than
Ben Levenson
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2003-07-25 06:58 EDT by Deca
Modified: 2007-04-18 12:56 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2003-08-12 04:57:14 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Deca 2003-07-25 06:58:41 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.5; Windows NT 4.0)

Description of problem:
After upgrading the system from Red Hat 7.3, I can't configure MIDI devices in 
KDE. Starting kcontrol and clicking on the sound -> MIDI tab, the program gives

libkcm_midi.la not found

This file is not present on the system.
Other icons in kcontrol work properly.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. start kcontrol
2. click on Sound -> MIDI setup tab

Actual Results:  kcontrol asks for libkcm_midi.la 

Expected Results:  kcontrol lets you configure MIDI devices

Additional info:

"Help -> About kcontrol" gives version kde 3.1-10 RedHat .
Shouldn't it be 3.1-12?
Comment 1 Ngo Than 2003-08-12 04:57:14 EDT
libkcm_midi.la is obsolete and not needed in kde 3.1.x, which is included in RHL9.
This problem only appears (in your case) if you don't restart your new KDE after
upgrade process.

restarting KDE or machine will fix this problem

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.