Bug 10085 - Installer hangs when using network install option
Summary: Installer hangs when using network install option
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer   
(Show other bugs)
Version: 6.1
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Michael Fulbright
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2000-03-09 09:53 UTC by ee61aw
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-06-12 18:23:03 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description ee61aw 2000-03-09 09:53:11 UTC
Which ever network install I use (HTTP or FTP so far) the first item is
successfully downloaded from 'base' and then there is a message about
loading the second ramdisk image, I can't remember the exact wording. Looks
like it's supposed to happen, but then the installer just hangs and does
nothing. The keyboard still works, so I guess the computer isn't crashed.
I've left it for hours just to see if it was being particularly slow, but
no avail. I've never got a network install to work. I couldn't see any
documented problems like this.

Comment 1 Jay Turner 2000-03-21 20:22:59 UTC
Is there anything on the VCs which might give us a clue?

Comment 2 Michael Fulbright 2000-06-12 18:23:02 UTC
Closed due to inactivity.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.