Bug 1011 - Parts dont work
Parts dont work
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: filesystem (Show other bugs)
5.2
i386 Linux
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-02-01 07:02 EST by nbaker61
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-02-05 20:48:13 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description nbaker61 1999-02-01 07:02:37 EST
Why is it that the entife system falls flat on it's face. I
cant get the SAMBA server to run on my network. I'v entered
the smb.conf file correctly. Things like 'xfishtank' and
'Midnight Commander' dont work. they make the hdd run and
the don't do anything. Thats only the tip of the iceberg.
Please can some one get back to me, I don't know what I am
doing wrong.
I'm in Adelaide South Australia, and I can't find anyone
that knows enough about lunix.
Thankyou,
Nathaniel Baker
nbaker61@hotmail.com
Comment 1 Aleksey Nogin 1999-02-02 01:29:59 EST
I see at least 3 different bug reports here. If you report them
separately, list the correct "Component" for each one and provide
_much_ more information (enough for people to be able to reproduce
your problems) including information your setup and on what (exactly)
you did and what (exactly) you got, you'll have much higher chances to
get some help.
Comment 2 David Lawrence 1999-02-05 20:48:59 EST
This type of issue would be better directed to out support department
at http://www.redhat.com/support. If you have a official boxed set of
Red Hat Linux (not Macmillan) then they will be able to help you get
most of the issues worked out.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.