Bug 1011909 - NFSv4 UDP packet sent during automounting
NFSv4 UDP packet sent during automounting
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Enterprise Linux 7
Classification: Red Hat
Component: autofs (Show other bugs)
7.0
All Linux
medium Severity medium
: rc
: ---
Assigned To: Ian Kent
Yin.JianHong
: Regression
Depends On: 859078 984824 1013468 1127955 1127957
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-09-25 07:36 EDT by Ian Kent
Modified: 2014-08-07 21:49 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version: autofs-5.0.7-32
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: 859078
Environment:
Last Closed: 2014-06-13 09:26:46 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Patch - fix get_nfs_info() probe (2.65 KB, patch)
2013-10-21 22:34 EDT, Ian Kent
no flags Details | Diff
Patch - fix portmap lookup (6.02 KB, patch)
2013-10-21 22:35 EDT, Ian Kent
no flags Details | Diff
Patch - only probe specific nfs version if requested (1.35 KB, patch)
2013-11-06 19:18 EST, Ian Kent
no flags Details | Diff

  None (edit)
Comment 3 Ian Kent 2013-10-21 22:34:25 EDT
Created attachment 814843 [details]
Patch - fix get_nfs_info() probe
Comment 4 Ian Kent 2013-10-21 22:35:40 EDT
Created attachment 814844 [details]
Patch - fix portmap lookup
Comment 5 Ian Kent 2013-10-21 23:36:29 EDT
Add latest updates from RHEL-6 testing.
Comment 7 Yin.JianHong 2013-11-06 03:15:17 EST
verified by :
    https://beaker.engineering.redhat.com/jobs/536740
Comment 8 Yin.JianHong 2013-11-06 04:44:50 EST
test fail:
Comment 9 Ian Kent 2013-11-06 19:18:59 EST
Created attachment 820795 [details]
Patch - only probe specific nfs version if requested

After checking I see I've missed a required patch.
This should resold the issue your seeing with the test.
Comment 10 Yin.JianHong 2013-11-12 20:30:30 EST
verified by https://beaker.engineering.redhat.com/jobs/541210
Comment 11 Ludek Smid 2014-06-13 09:26:46 EDT
This request was resolved in Red Hat Enterprise Linux 7.0.

Contact your manager or support representative in case you have further questions about the request.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.