Bug 1015251 - Kie Expander is not working form the S-RAMP-UI
Kie Expander is not working form the S-RAMP-UI
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: JBoss Fuse Service Works 6
Classification: JBoss
Component: DT Governance (Show other bugs)
6.0.0 GA
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: ER7
: 6.0.0
Assigned To: Kurt T Stam
Stefan Bunciak
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-10-03 14:01 EDT by Kurt T Stam
Modified: 2014-02-06 10:33 EST (History)
5 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
JBoss Issue Tracker SRAMP-244 Major Closed Kie and Teiid expanders not working from the S-RAMP-UI 2014-04-15 08:19:16 EDT

  None (edit)
Description Kurt T Stam 2013-10-03 14:01:56 EDT
Description of problem:


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:

Upload a Kie jar a KieJarArchive and the jar file will not be expanded.

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.

Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 2 JBoss JIRA Server 2013-10-10 11:40:21 EDT
Kurt Stam <kurt.stam@jboss.com> updated the status of jira SRAMP-244 to Resolved
Comment 3 JBoss JIRA Server 2013-10-10 11:40:28 EDT
Kurt Stam <kurt.stam@jboss.com> updated the status of jira SRAMP-244 to Closed
Comment 4 Stefan Bunciak 2014-01-07 05:18:59 EST
KieExpander is not working from s-ramp-ui as expected. I imported the dtgov-workflows jar, and the KieExpander identified the workflows jar as 'Java Archive', not 'KieJarArchive', kmodule.xml as pure 'XmlDocument', not the 'KieXmlDocument', and no business process definitions were expanded from it. Furthermore, a new deployment in dtgov dashboard was created after that.
Comment 5 Kurt T Stam 2014-01-22 09:54:52 EST
Hi Stefan, are you setting the type to KieJarArchive? If you are not it will default to 'Document'.
Comment 6 Kurt T Stam 2014-01-22 10:08:34 EST
Hi Stefan, are you setting the type to KieJarArchive? If you are not it will default to 'Document'.
Comment 7 Jiri Pechanec 2014-01-23 01:39:59 EST
Verified in CR1 - see https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1015531#c6

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.