Bug 1019816 - (6.4.0) When we create 25+ profiles in domain.xml, then we cant see all profiles in admin console.
Summary: (6.4.0) When we create 25+ profiles in domain.xml, then we cant see all profi...
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: JBoss Enterprise Application Platform 6
Classification: JBoss
Component: Web Console
Version: 6.1.1
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
high
high
Target Milestone: DR6
: EAP 6.4.0
Assignee: Heiko Braun
QA Contact: Pavel Jelinek
URL:
Whiteboard:
Depends On: 1077754
Blocks: 1183111
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2013-10-16 12:59 UTC by Abhijit humbe
Modified: 2019-08-19 12:42 UTC (History)
9 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2014-06-28 15:29:31 UTC
Type: Bug


Attachments (Terms of Use)
Admin console screen shot (124.16 KB, image/png)
2013-10-16 12:59 UTC, Abhijit humbe
no flags Details
domain.xml to reproduce issue (89.51 KB, text/xml)
2013-10-16 13:01 UTC, Abhijit humbe
no flags Details


Links
System ID Private Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Issue Tracker WFLY-3107 0 Major Resolved WildFly console can not display all the profiles when more than 25 profiles are declared in domain.xml 2019-03-07 13:42:04 UTC

Description Abhijit humbe 2013-10-16 12:59:15 UTC
Created attachment 812907 [details]
Admin console screen shot

Description of problem:
When we create 25+ profiles in domain.xml, then we cant see all profiles in admin console. In Admin console I can see 25 profiles only.

Version-Release number of selected component (if applicable):
JBoss EAP 6.x

How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. Create 25+ profiles in domain.xml 
2. Login into admin console(http://localhost:9990)
3. Goto "Profiles" and check profiles in drop down list

Actual results:
Admin console show 25 profiles only.

Expected results:
Admin console should show all profiles created in domain.xml

Additional info:
Refer attached attached screen shot and domain.xml file.

Comment 1 Abhijit humbe 2013-10-16 13:01:30 UTC
Created attachment 812910 [details]
domain.xml to reproduce issue

Comment 3 Harald Pehl 2014-03-20 00:18:01 UTC
Fixed in upstream and scheduled for EAP 6.3

Comment 4 Jakub Cechacek 2014-04-16 14:13:01 UTC
Verified 6.3.0.ER1

Comment 8 Pavel Jelinek 2014-11-26 09:31:01 UTC
Should this still remain in POST state?

Comment 9 Jakub Cechacek 2014-12-09 14:28:25 UTC
Verified 6.4.0.DR12


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.