Bug 1022067 - Fix installer loading with newer augeas packages
Fix installer loading with newer augeas packages
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Enterprise Linux 6
Classification: Red Hat
Component: ovirt-node (Show other bugs)
6.4
Unspecified Unspecified
high Severity high
: rc
: ---
Assigned To: Fabian Deutsch
Virtualization Bugs
: FutureFeature, ZStream
Depends On: 901428
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-10-22 11:12 EDT by Idith Tal-Kohen
Modified: 2013-11-27 19:12 EST (History)
15 users (show)

See Also:
Fixed In Version: ovirt-node-2.5.0-17.el6_4.11
Doc Type: Enhancement
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-10-31 07:28:55 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Idith Tal-Kohen 2013-10-22 11:12:22 EDT
This bug has been copied from bug #901428 and has been proposed
to be backported to 6.4 z-stream (EUS).
Comment 6 haiyang,dong 2013-10-31 02:05:47 EDT
Test version:
RHEV-H 6.5 for RHEV 3.2 (6.5-20131029.0.3.2)
ovirt-node-2.5.0-17.el6_4.11

On current RHEV-H 6.5 for RHEV 3.2 page, when move to device page and password page, it still takes several seconds to load, usually 5-7s. It's more obviously on the FC/iSCSI machine.
It's not good for user experience, so need to re-assigned it.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.