Bug 1025661 - [TestRun] code error is shown and '+Add Tag' disappeared after add a full-width tag to a run
[TestRun] code error is shown and '+Add Tag' disappeared after add a full-wid...
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: TCMS
Classification: Other
Component: Application (Show other bugs)
3.8.5
Unspecified Unspecified
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Yuguang Wang
tools-bugs
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-11-01 04:33 EDT by Chen Chen
Modified: 2014-07-10 04:03 EDT (History)
10 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2014-07-10 04:03:18 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Chen Chen 2013-11-01 04:33:22 EDT
Description of problem:
Open a test run, click '+Add Tag' link, input full-width characters, click 'Ok', then an empty tag is add and a 'Remove this tag' button is shown, Click this 'Remove this tag' button, the code error is shown like below, and '+Add Tag' disappeared.

Tags :{"response": "Tags does not exist in current selected plan.", "rc": 1}


Version-Release number of selected component (if applicable):
3.8.5

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:


Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 1 cqi 2013-11-17 23:30:50 EST
In my test in production server, the +Add Tag button is shown after adding a tag with a name consisting of all wide characters. But, the name does not appear, the remove icon comes up only.
Comment 3 fhuang 2014-07-10 04:03:18 EDT
Fixed.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.