Bug 1025716 - systems link on activation keys page does not works correctly
systems link on activation keys page does not works correctly
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Satellite 6
Classification: Red Hat
Component: WebUI (Show other bugs)
6.0.2
Unspecified Unspecified
unspecified Severity medium (vote)
: Unspecified
: --
Assigned To: Tom McKay
sthirugn@redhat.com
http://projects.theforeman.org/issues...
: Triaged
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-11-01 07:14 EDT by Kedar Bidarkar
Modified: 2016-04-22 12:34 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2014-09-11 08:26:53 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Blank list of systems (148.71 KB, image/png)
2013-11-01 07:27 EDT, Og Maciel
no flags Details


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
Foreman Issue Tracker 6406 None None None 2016-04-22 12:34 EDT

  None (edit)
Description Kedar Bidarkar 2013-11-01 07:14:16 EDT
Description of problem:

The systems listed on activation-keys page-> system-groups -> Systems does not take to the actual systems page UI.


The correction needs to similar to 
https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1012547

Version-Release number of selected component (if applicable):
any

How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. Register a system with an activation-key 
2. On activation-keys page-> system-groups -> Systems
3. Cannot access the system UI page upon clicking the systems link

Actual results:
UI does not take us to the specific systems page

Expected results:

UI should take us to the systems page registered to
Additional info:
Comment 1 Og Maciel 2013-11-01 07:27:14 EDT
Created attachment 818255 [details]
Blank list of systems

FWIW I performed the steps mentioned above using a Foreman-provisioned system and ended up going to the systems' page but the list of systems was empty. The URL called was /katello/systems.7#/
Comment 3 Og Maciel 2013-11-01 07:29:38 EDT
The correct call from the Activation Keys > System Groups > Systems should be:

  /katello/systems#/systems/GUID
Comment 4 Tom McKay 2014-06-26 08:05:39 EDT
Created redmine issue http://projects.theforeman.org/issues/6406 from this bug
Comment 6 Bryan Kearney 2014-08-01 09:07:31 EDT
this is working in snap 3
Comment 7 sthirugn@redhat.com 2014-09-03 12:23:25 EDT
Verified.  I am able to access the content-host via Activation key -> Associations -> Content Hosts.

Version Tested:
GA Snap 7 - Satellite-6.0.4-RHEL-6-20140829.0

* apr-util-ldap-1.3.9-3.el6_0.1.x86_64
* candlepin-0.9.23-1.el6_5.noarch
* candlepin-common-1.0.1-1.el6_5.noarch
* candlepin-scl-1-5.el6_4.noarch
* candlepin-scl-quartz-2.1.5-5.el6_4.noarch
* candlepin-scl-rhino-1.7R3-1.el6_4.noarch
* candlepin-scl-runtime-1-5.el6_4.noarch
* candlepin-selinux-0.9.23-1.el6_5.noarch
* candlepin-tomcat6-0.9.23-1.el6_5.noarch
* elasticsearch-0.90.10-6.el6sat.noarch
* foreman-1.6.0.42-1.el6sat.noarch
* foreman-compute-1.6.0.42-1.el6sat.noarch
* foreman-gce-1.6.0.42-1.el6sat.noarch
* foreman-libvirt-1.6.0.42-1.el6sat.noarch
* foreman-ovirt-1.6.0.42-1.el6sat.noarch
* foreman-postgresql-1.6.0.42-1.el6sat.noarch
* foreman-proxy-1.6.0.30-1.el6sat.noarch
* foreman-selinux-1.6.0.14-1.el6sat.noarch
* foreman-vmware-1.6.0.42-1.el6sat.noarch
* katello-1.5.0-30.el6sat.noarch
* katello-ca-1.0-1.noarch
* katello-certs-tools-1.5.6-1.el6sat.noarch
* katello-installer-0.0.62-1.el6sat.noarch
* openldap-2.4.23-34.el6_5.1.x86_64
* openldap-devel-2.4.23-34.el6_5.1.x86_64
* pulp-katello-0.3-4.el6sat.noarch
* pulp-nodes-common-2.4.1-0.5.rc1.el6sat.noarch
* pulp-nodes-parent-2.4.1-0.5.rc1.el6sat.noarch
* pulp-puppet-plugins-2.4.1-0.5.rc1.el6sat.noarch
* pulp-puppet-tools-2.4.1-0.5.rc1.el6sat.noarch
* pulp-rpm-plugins-2.4.1-0.5.rc1.el6sat.noarch
* pulp-selinux-2.4.1-0.5.rc1.el6sat.noarch
* pulp-server-2.4.1-0.5.rc1.el6sat.noarch
* python-ldap-2.3.10-1.el6.x86_64
* ruby193-rubygem-net-ldap-0.3.1-3.el6sat.noarch
* ruby193-rubygem-runcible-1.1.0-2.el6sat.noarch
Comment 8 Bryan Kearney 2014-09-11 08:26:53 EDT
This was delivered with Satellite 6.0 which was released on 10 September 2014.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.