Bug 1028094 - Puppet environments get deleted when there is no puppet content
Puppet environments get deleted when there is no puppet content
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Satellite 6
Classification: Red Hat
Component: Provisioning (Show other bugs)
6.0.2
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified (vote)
: Unspecified
: --
Assigned To: Ivan Necas
Og Maciel
: Triaged
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-11-07 11:21 EST by Ivan Necas
Modified: 2014-04-24 13:10 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2014-04-24 13:09:31 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Ivan Necas 2013-11-07 11:21:25 EST
Steps to Reproduce:
1. make sure smart-proxy with puppetmaster on master is configured
2.create an organization in Katello
3. list puppet environments in Foreman

Actual results:
there is no environment for the organizaiton's default content view

Expected results:
there should be an environment for the organization's default content view

Additional info:
The same applies for content view publishing and promotion in case there is no puppet content
Comment 5 Og Maciel 2013-11-08 08:12:56 EST
Verified
Comment 8 Bryan Kearney 2014-04-24 13:09:31 EDT
This was verified and delivered with MDP2. Closing it out.
Comment 9 Bryan Kearney 2014-04-24 13:10:59 EDT
This was delivered and verified with MDP2. Closing the bug.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.