Bug 1028943 - Inaccurate instructions for tasks-rs quickstart
Inaccurate instructions for tasks-rs quickstart
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: JBoss Enterprise Application Platform 6
Classification: JBoss
Component: Quickstarts (Show other bugs)
6.2.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity medium
: CR1
: EAP 6.2.0
Assigned To: sgilda
Nikoleta Ziakova
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-11-11 04:51 EST by Nikoleta Ziakova
Modified: 2017-10-09 20:22 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-12-15 11:17:12 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Nikoleta Ziakova 2013-11-11 04:51:30 EST
When Displaying the XML Representation of a Task following the README for tasks-rs I get this XML:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>
<collection>
    <task id="1" ownerName="quickstartUser">
        <title>task1</title>
    </task>
</collection>

README says:
Using either of the above GET methods, you should see the following XML:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>
<task id="1" ownerName="quickstartUser">
    <title>task1</title>
</task>
Comment 2 Nikoleta Ziakova 2013-11-15 04:05:52 EST
Verified for EAP 6.2.0 CR1.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.